hcc
 
 
arnhem


 Home

 Laatste nieuwsbrief

 Bestuur

 Locatie Arnhem

 Locatie Zevenaar

 Websites leden

 Download lezingen

 Computerhulp

 Lid worden


 Contact

 Webinar en Live
HCC! LOCATIE DE SYMFONIE ARNHEM
    ACTIVITEITEN   ROUTE    


locatie De Symfonie
Wijkcentrum De Symfonie Johan de Wittlaan
Ingang Valckenierstraat 1


Elke maandagmiddag heeft de locatie Arnhem ook een wekelijkse Computeractiviteit.

Deze computeractiviteit omvat naast een computerinloop, ook de mogelijkheid tot computerbegeleiding en technische computerhulp en/of advies. 

De Computerinloop houdt in een gezellig samenzijn van gelijkgestemden, uitwisseling van kennis en ervaring en het uitwisselen of verkrijgen van (free) software.
Daarnaast bestaat voor de uitgesproken beginner de mogelijkheid om begeleiding te krijgen bij het uitvoeren van bepaalde computerprogramma’s of het verkrijgen van meer kennis van de computer, bijvoorbeeld van beveiliging en onderhoud.
Tenslotte kunt u ook meer technische hulp en/of advies krijgen bij echte computerproblemen. Ook dit is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is dan van harte welkom.
Bij voldoende belangstelling kunnen er ook korte presentaties worden gehouden, waarbij interessante onderwerpen/programma’s aan de orde worden gesteld.
In principe gaan wij ervan uit dat u uw eigen desktop of laptop meebrengt.
In bepaalde gevallen is het op afspraak echter mogelijk om spullen van ons te gebruiken.  
Deze Computeractiviteit wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Seniorweb Arnhem en is voor iedereen toegankelijk.
Voor leden van Seniorweb en HCC gratis en voor niet-leden € 4,--.
U kunt elke week op maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur terecht in het wijkcentrum De Symfonie, aan de Johan de Wittlaan, ingang Valckenierstraat 1 in Arnhem. Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom!